پنج کاخ افسانهای مقامات جمهوری اسلامی
شش کاخ افسانهای و عبرت آموز محل سکونت ۶ تن از مقامات مستضعف جمهوری اسلامی!
۱- قصر حدادعادل در «دارآباد» مشرف به نياوران ساخته شده است.
اين قصر چندین هزار ميليارد تومانی، همراه با گارد حفاظت میشود.
اين محل يكی از مناطق حفاظت شدهی ملی حیاتوحش بزرگ ایران بود كه بعد از انقلاب، غارت و اغلب حیوانات نایاب آن به یغما رفت و سپس به تملك بنياد مستضعفان در آمد و بعد در اختيار حداد عادل گذاشته شد. قصر به سبک قديمی و تاريخی بازسازی شده واز نظر امنيتی به تجهيزات پيشرفتهای مجهز است.
دور اين قصراكنون حصار كشيده شده و كوهپيمايی از آن مسير ممنوع اعلام شده است
۲ – قصر علی اكبر ولايتی که متعلق به يكی از امرای ارتش شاهنشاهی بود كه ولايتی تصرف كرده است.
ولايتی برای توجيه اين تصرف، وقتی وزير امورخارجه بود، در جريان يكی از سفرهايش به امريكا و سازمان ملل با صاحبخانه كه در امريكا راننده تاكسی است، وارد معامله شد.
دلال اين كار عباس ملكی كارگزار ولايتی در وزارت خارجه بود که در اين ديدار ولايتی وعدهی پرداخت معادل قيمت خانه به دلار زمان شاه را داد تا تصرف خانه را حلال اعلام كرده و سند بدهد اما آن امير ارتش شاه قبول نكرد و ولايتی در اين قصر تصرفی كه آن را گسترش داده و بازسازی كرده است مستقر باقی ماند
۳- قصرمهندس غرضی وزير اسبق پست و تلگراف و از تأثیرگزارترين چهرههای پشت صحنه سياست خارجی جمهوری اسلامی به ويژه درارتباط با انگلستان، نيز در نياوران است.
اين قصر افسانهای درست در قسمت شمالی كاخ نياروان(جمال آباد) و در ابتدای منطقهای قرار دارد كه اشرافیترين خانههای بعد از انقلاب تهران در آنجا ساخته شده است.
در زمان شاه به هيچكس اجازه نمیدادند در اين منطقه خانهی دو طبقه بيشتر بسازد تا امنيت قصر نياوران به خطر نيافتد.
بعد ازانقلاب بنيادمسكن انقلاب اسلامی كه به چنگ موتلفه افتاد، همهی زمينهای منطقه مصادره شد و در اين ميان يك زمين ۳۷ هزار متری سه نبش نصيب غرضی شد.